Brilliant Smile - Alegerea ta pentru un zâmbet strălucitor

Cine suntem

Brilliant Smile este situat în inima Chișinăului, Moldova, și oferă produse de înaltă calitate pentru îngrijirea cavității orale și a dinților. Misiunea noastră este de a face îngrijirea profesională a dinților accesibilă și convenabilă pentru toată lumea.

Ce oferim

Deservind 19000 de clienți din întreaga lume și având peste 86 de puncte de vânzare, oferim o gamă largă de produse pentru albirea dinților de la branduri de top precum Crest, Opalescence, Waterpulse, Brilliant Smile. Gama noastră asigură soluții adaptate fiecărei nevoi individuale.

De ce să ne alegeți

Brilliant Smile nu este doar despre produse pentru albirea dinților, ci despre o comunitate de profesioniști gata să vă ofere tot ce aveți nevoie pentru a menține sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră. Experiența noastră și încrederea clienților din 17 țări sunt cele mai bune dovezi că alegerea produselor noastre este o alegere a fiabilității.

Contactați-ne

Vizitați showroom-ul nostru pe strada Albisoara 4 în Chișinău, Moldova, sau sunați la numărul 069 644 644 pentru consultanță.

Vă așteptăm cu drag